Balk Vooruit in gesprek met Tweede kamer lid Harry van der Molen

Op 19 oktober 2018 was Tweede Kamerlid Harry van der Molen op bezoek bij Breimer’s Bakkerij in Lemmer voor de aftrap van zijn maandelijkse spreekuur in Friesland. Heel veel onderwerpen kwamen aan bod.

Ook plaatselijk belang Balk Vooruit was aanwezig om de omslachtige nieuwe landelijke regels van verkeersregelaars onder de aandacht te brengen.

Eerder was er vanuit plaatselijk belang Balk Vooruit al een brandbrief gestuurd naar de lokale politiek in gemeente de Fryske Marren over dit probleem: https://www.omropfryslan.nl/nieuws/825347-balk-stuurt-brandbrief-aan-gemeente-over-nieuwe-regels-verkeersregelaars

Alle organiserende partijen die verkeerregelaars nodig hebben voor hun evenementen in Balk hadden de brandbrief ondertekend. De brief is vanochtend overhandigd en besproken. Harry van der Molen gaat onderzoeken of er aanpassingen mogelijk zijn waardoor ervoor de vrijwilligers meer tijd vrij komt om bezig te zijn met het organiseren van evenementen in plaats van bezig te zijn met omslachtige nieuwe regels.

Geef een antwoord