Vrijwillige brugwachters gezocht in Balk

De WHI en Plaatselijke Belang Balk Vooruit zoeken nog steeds enthousiaste vrijwilligers die de bruggen in Balk willen bedienen. Tijdens het vaarseizoen in 2016 willen we wederom de brugtijden verruimen om meer bezoekers naar Balk te trekken. Naast de huidige draaitijden gaan we van 17:15 tot 19:00 uur de brug bedienen met vrijwilligers. Helpt u mee om Balk nog toegankelijker te maken voor watersporters?

Bedieningstijden
De Teernstrabrug en de Ossebrug (voetgangersbrug) worden bediend door gemeente De Fryske Marren. Van 1 mei tot en met 1 oktober draait de brug van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:15 uur (aangepast).
Het is de bedoeling dat de brug daarna van 17:15 uur tot 19:00 uur bediend wordt door vrijwilligers. Zo blijft Balk langer toegankelijk voor watersporters die niet onder de bruggen door kunnen en sluiten de brugtijden aan op de overige bruggen in de regio.

Vrijwilligers
De coördinatie en planning van de vrijwilligers is in handen van Balk Vooruit en de WHI. Daarbij werken we nauw samen met de gemeente. De gemeente organiseert bijvoorbeeld de instructie en de verzekeringen. Als brugwachter heeft u een representatieve functie, daarom zorgen we ook voor herkenbare kleding.

Aanmelden!
Heeft u interesse in deze functie? Of wilt u zich direct aanmelden? Bel met Willem Hiemstra op 06-51150589 of stuur een e-mail met contactgegevens en korte motivatie naar info@balkvooruit.nl.

Geef een antwoord